Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Η βάπτιση του γιου μου!

 


 Το Σάββατο που μας πέρασε είχα την χαρά να βαφτίσω τον μονάκριβό μου!Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος!Όλα ήταν πολύ ωραία και νομίζω πως όλοι περάσανε καλά εκτός από τον Κωνσταντίνο...
Η βάπτιση έγινε στο ξωκκλήσι του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό,είναι ένα φανταστικό εκκλησάκι που σου δίνει την αίσθηση μπαλκονιού στη θάλασσα,περιττό να σας πω ότι η πρώτη φορά που πήγα εκεί ήταν την ημέρα της βάπτισης,είχα δει φωτογραφίες στο ίντερνετ και ενθουσιάστηκα και έτσι αποφάσισα να κλείσω εκεί,το μυστήριο έγινε έξω αφού το εκκλησάκι είναι πολύ μικρό.
Ο Κωνσταντίνος όμως,όπως σας έλεγα δεν πέρασε καθόλου καλά αφού από την αρχή της βάπτισης μέχρι και το τέλος δεν σταμάτησε να κλαίει,με εξαίρεση την στιγμή που μας χαιρετούσε ο κόσμος,όπου αποκοιμήθηκε από την εξάντληση.Σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες είναι κλαίει ή κοιμάται.
Για να πω την αλήθεια και γω με δυσκολία κατάφερα να συγκρατηθώ και να μην βάλω τα κλάματα βλέποντάς τον να φωνάζει μαμά για να τον πάρω αγκαλιά και γω να μην το κάνω!Βέβαια κάποια δάκρυα φύγανε ενώ συλλογιζόμουν ότι ο μικρός μου σίγουρα θα σκέφτεται για ποιο λόγο το περνάει αυτό στα καλά καθούμενα ενώ ξεκίνησε σαν μια ωραία βόλτα στη θάλασσα?
Πάντως πέρα από τις μητρικές μου υπερβολές όλα ήταν πολύ όμορφα και μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής μου...

ακόμη δεν ξέρει τι τον περιμένει...
και λίγο πριν την βουτιά

Με αγάπη,Χρυσαυγή